Information om coronavirus

Sådan forholder AF86 sig til situationen

Her har vi samlet relevante informationer om, hvordan vi i AF86 forholder os til situationen omkring coronavirus.

Vi vil så vidt muligt gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at den basale daglige drift kan fortsætte. Du vil dog opleve en ændring i vores service, fordi vi arbejder efter en række særlige forholdsregler.

Vi støtter op om myndighedernes tiltag

I AF86 støtter vi selvfølgelig op om myndighedernes tiltag for at hindre spredning af coronavirus. Vi følger løbende med i udviklingen samt myndighedernes anbefalinger og retningslinjer.

AF86 er lukket for personlig henvendelse

Har du brug for at komme i kontakt med AF86, skal du gøre det via telefon eller mail. Alle administrative medarbejdere arbejder hjemmefra, og vi har derfor lukket for personlig henvendelse i vores administration i Glostrup. Det sker for at nedbringe risikoen for smittespredning af coronavirus.

På grund af denne særlige situation vil du kunne forvente lidt længere svartid end normalt.

Vi håber på jeres forståelse og beklager de gener, det må medføre.

Kontakt os på mail og telefon
Mail: af86@af86.dk

Du kan stadig bestille og ændre dine produkter

Selvom vi arbejder efter en række særlige forholdsregler, har du stadig mulighed for at bestille produkter online, helt som du plejer.
Gå til bestilling

Særlige forholdsregler hos YouSee

I AF86 samarbejder vi med YouSee om TV og mobiltelefoni. For at bekæmpe spredningen af coronavirus har YouSee også taget en række nødvendige forholdsregler.

Du kan stadig få hjælp
YouSee fokuserer deres ressourcer på at opretholde kritiske funktioner og en stabil drift, så du som kunde fortsat kan få den nødvendige hjælp. Du vil dog opleve længere ventetid end normalt.
Kontakt YouSee

YouSee-butik er kun åbne for kritiske henvendelser
Mange af butikkerne er lukket, men jeres beboere og medlemmer kan fortsat ringe få hjælp. De kan også få udleveret tv-bokse og udstyr i de åbne butikker.

Sådan kommer I i kontakt med den lokale butik:
• YouSee’s 16 butikker, der holder til i shopping centre holder lukket - hvis I skal i kontakt med dem så ring på 70 70 31 56
• Den særlige telefonindgang er åben: Mandag til torsdag fra kl. 10.00 -17.30, fredag fra kl. 10.00-16.30 og lørdag fra kl. 10.00 - 13.00.
De øvrige butikker holder stadig åbent, og kan også kontaktes telefonisk på deres lokale butiksnummer.

Hold jer orienteret via yousee.dk/butik omkring åbningstider for den lokale YouSee-butik, inden I besøger den, da nogle butikker kan være midlertidigt lukket eller have særlige åbningstider.

Bemandingen i butikkerne er mindre end normalt, og vi beder jeres beboere og medlemmer derfor kun besøge butikken, hvis de har en kritisk henvendelse.

Find hjælp online
Har du brug for hjælp fra YouSee, kan du finde meget information og vejledning online.
Få hjælp på YouSee.dk

Særlige forholdsregler hos Dansk Kabel TV

I AF86 samarbejder vi med Dansk Kabel TV om internet og fastnettelefoni. I Dansk Kabel TV har de også taget deres forholdsregler for at undgå unødig kontakt og smittespredningen af coronavirus.
Læs udmelding fra Dansk Kabel TV

Du kan stadig kontakte kundeservice
Dansk Kabel TV's kundeservice sidder stadig klar på telefon og mail for at hjælpe.
Kontakt Dansk Kabel TV

Kørende teknikere er stadig på arbejde
Dansk Kabel TV's kørende teknikere er stadig på arbejde, men er blevet bedt om at mindske kontakten med andre.

Find hjælp online
Har du brug for hjælp fra Dansk Kabel TV, kan du finde meget information og vejledning online.
Få hjælp på danskkabeltv.dk

Myndigheder_coronainfo.png
Mere info om coronavirus

Information fra myndighederne

De danske myndigheder har samlet alle vigtige informationer om coronavirus.

Se info fra myndighederne

Sundhedsstyrelsen_coronainfo.png
Mere info om coronavirus

Anbefalinger fra Sundhedstyrelsen

Her kan du løbende holde dig opdateret om Sunhedsstyrelsens anbefalinger.

Se anbefalingerne fra SST