2020 begyndte ikke helt, som YouSee ønskede. På grund af en teknisk fejl var det i en længere periode ikke muligt at vælge tv-kanaler og streamingtjenester til og fra i Bland Selv som normalt.

Heldigvis kan alle nu igen få adgang. Du vil dog kunne opleve at komme i kø for at blande dine tv-kanaler, da der er tryk på funktionen hos YouSee i øjeblikket der derfor beder om din tålmodighed. YouSee håber, at du nu har fået valgt de kanaler, du gerne vil se.

3 ekstra point at blande for i Bland Selv

Bland Selv handler om, at du selv kan vælge, hvad du gerne vil se. Derfor synes YouSee, det giver bedst mening, at det er dig, der bestemmer, hvilket indhold du vil have oven på Bland Selv-udfordringerne. Derfor får du 3 ekstra point i 3 måneder, du kan vælge tv- og streamingoplevelser for.

Vælg f.eks. Danmarks nye sportskanal, TV 2 SPORT X, hvis du er til sport. Viasat History, hvis du er til dokumentar. Og en Disney-kanal, hvis der er børn i familien. Eller noget helt andet. Du kan også vælge en af YouSees streamingtjenester som f.eks. Min Bio, Nick+ eller National Geographic+. Eller noget helt andet. Du bestemmer.

Hvornår får jeg mine ekstra point?

Dine 3 ekstra point i Bland Selv vil være tilgængelige i løbet af marts måned. Du hører fra YouSee, når du kan begynde at bruge dem. YouSee begynder at sende breve ud til alle berørte kunder med Bland Selv i uge 3 i januar. 

Vi håber, du får glæde af dine ekstra point og får en masse gode tv- og streamingoplevelser.