"Nu kan jeg ikke vente længere, og jeg ved at mange af jer har det på samme måde!

Premier League er det ypperste inden for fodbold, og det bliver vanvittigt spændende at se, om mesterskabskampen bliver lige så intens og tæt som i sidste sæson. Premierekampen mellem Liverpool og oprykkerne fra Norwich giver et billede af, hvor stærke de røde fra Anfield er. Vi må formode – med en Champions League-triumf i bagagen – at de kommer buldrende fra land.

Måske bliver det denne sæson, at de går hele vejen og tager det første mesterskab siden 1990? Sidste sæson kunne Jürgen Klopps mandskab som bekendt ikke komme forbi Manchester City, selvom mesterskabskampen først blev afgjort helt på målstregen. Spørgsmålet er dog, om nogle af de andre storhold kan blande sig i år?

Hvordan ser det ud med Manchester United? Kan de hæve niveauet og komme med helt i top – og hvad med de tre Londonhold, Chelsea, Arsenal og Tottenham?

Følg med på Xee fra fredag den 9. august kl. 20.00, hvor jeg byder indenfor i vores nye Premier League League-studie.

Vi ses."

Læs mere om Premier League.

Hvilke kampe skal du se?

Uanset om du skal se alle kampene, eller bare skal følge med, når dit hold spiller, har vi her et overblik over de to første runder, som vises på Xee. Og der er masser at se frem til!

RUNDE 1
Fredag den 9. august:
Kl. 20.00: Liverpool-Norwich

Søndag den 11. august:
Kl. 14.00: Newcastle-Arsenal
Kl. 17.00: Manchester United-Chelsea

RUNDE 2
Søndag den 18. august:
Kl. 14.30: Sheffield United-Crystal Palace
Kl. 17.00: Chelsea-Leicester
 
Sådan ser jeres beboere/medlemmer alle kampe

Har de allerede en Bland Selv-pakke, kan de blande TV3+ eller TV3 Max ind i deres tv-pakke og se de andre kampe fra Premier League, som vises på de to kanaler.
 
Læs mere om Bland Selv