Personlige oplysninger

De oplysninger, du indtaster på www.antenneforeningenaf1986.dk i forbindelse med produktbestilling eller hvis du ønsker at tage kontakt til foreningen, er personlige og fortrolige.

Antenneforeningen af 1986 sælger eller videregiver ikke oplysninger til tredjemand uden forudgående samtykke, medmindre dette er påkrævet ved lov. Antenneforeningen af 1986 benytter heller ikke dine oplysningerne til markedsføringsmæssige formål, herunder udsendelse af e-mails med reklameindhold uden din accept. 

Antenneforeningen af 1986 sletter eller anonymiserer personoplysninger, som er forældede, eller som ikke længere har relevans, f.eks. fordi vedkommende ikke har et (juridisk) forhold til Antenneforeningen.

Persondata / GDPR

Behandling af oplysninger
AF86 behandler personoplysninger i vores administration. Formålet med behandlingen af dine oplysninger er overordnet set administration af dit kundeforhold i henhold til de gældende regler herfor.
Antenneforeningen af 1986 administreres af BO-VEST, som foreningen har en databehandleraftale med.
Databehandleraftalen sikrer, at Antenneforeningen af 1986 qua BO-VESTs administration lever op til Persondataforordningens tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, formålsbestemmelsen samt forordningens krav om individets ret til indsigt, berigtigelse samt sletning.

Videregivelse til tredjepart
Visse oplysninger videregives til tredjepart, der er databehandlere i forbindelse med de ydelser, som AF86 leverer og som er præciseret i det aftaleforhold, kunden har indgået med Antenneforeningen af 1986.
Opbevaring af oplysningerne hos eksterne samarbejdspartnere er undergivet de danske databeskyttelsesregler i persondataloven, og der er indgået databehandleraftaler med databehandlerne, der skal sikre, at dine oplysninger bl.a. ikke kommer uvedkommende i hænde.
Nogle personoplysninger kan også overlades til vores advokater eller andre til brug for løsningen af en konkret opgave.

Rettigheder
Den registrerede har ifølge Persondataforordningen artikel 13-23 en lang række rettigheder. Følgende artikler har størst relevans i forhold til BO-VEST’s administration af AF86:
• Artikel 15: Indsigtsretten.
• Artikel 16: Retten til berigtigelse.
• Artikel 17: Retten til sletning og til at blive glemt.
• Artikel 21: Retten til indsigelse.

Du kan læse alle BO-VEST politiker for behandling af persondata på www.bo-vest.dk/persondata

 

Cookie- og privatlivspolitik

En cookie er en lille datafil, som hjemmesider gemmer på din computer. Derved kan hjemmesiden genkende dig, huske dine valg fra dine seneste besøg og forsøge at gøre din oplevelse på og med hjemmesiden så god som mulig. Cookies anvendes stort set af alle hjemmesider i dag.

Vi anbefaler, at du accepterer cookies

Vi anbefaler, at du accepterer cookies på www.antenneforeningenaf1986.dk, da det sikrer dig den bedst mulige brugeroplevelse. Vi benytter cookies for bedre at forstå vores brugeres adfærd, så vi kan lave forbedringer af vores hjemmeside. Du kan selvfølgelig sagtens bruge hjemmesiden uden at acceptere cookies.

Vi bruger Google analytics-cookies og Asp.net-cookies

www.antenneforeningenaf1986.dk bruger Google analytics-cookies og Asp.net-cookies . Cookies fra Google Analytics bruger vi til at indsamle data om trafikken på websitet, så vi kan forbedre brugervenligheden.

Asp.net-cookies er nødvendige, for at  www.antenneforeningenaf1986.dk kan fungere, da de er en del af opbygningen i det CMS, vi har bygget hjemmesiden i. CMS’et hedder Umbraco. Når du besøger vores hjemmeside tildeler disse cookies dig et tilfældigt id-nr., hvorefter du kan se sider og dokumenter på www.antenneforeningenaf1986.dk

Fjern eller nulstil cookies

Når du har accepteret cookies fra www.antenneforeningenaf1986.dk, kan du altid fjerne dem igen ved at slette dem i din browser. Har du fortrudt dit cookievalg, kan du nulstille dit valg ved at slette dine cookies fra www.antenneforeningenaf1986.dk. Du vil igen få vist vores cookieorientering, og her kan du omgøre dit valg. 

På websitet minecookies.org kan du se, hvordan du sletter cookies

Ansvarsfraskrivelse

Denne hjemmeside er udelukkende ment som en service til brugeren.

Antenneforeningen af 1986 påtager sig ikke noget ansvar for direkte eller indirekte tab opstået som følge af dispositioner foretaget på baggrund af informationer på denne hjemmeside eller andre af Antenneforeningen af 1986s publikationer. Dette gælder også ved tab som følge af driftsforstyrrelser, tekniske fejl eller lignende.

Antenneforeningen af 1986 er ikke ansvarlig for indhold på sider, hvortil der linkes/henvises på Antenneforeningen af 1986s hjemmeside. Antenneforeningen af 1986 frakender sig på den baggrund ethvert ansvar for fejl, udeladelser, unøjagtigheder, tab og skade fremkommet på baggrund af indholdet på denne hjemmeside og hjemmesider, der linkes til fra denne hjemmeside.

Vi forbeholder os ret til at ændre ovenstående retningslinjer for brug af denne hjemmeside. Eventuelle ændringer i retningslinerne vil fremgå af hjemmesiden.