TV i AF86

TV fra Antenneforeningen af 1986

Antenneforeningen af 1986 formidler tv fra YouSee. Du kan vælge mellem en af vores tre faste tv-pakker eller en mellem- eller fuldpakke med bland selv. Dermed får du adgang til et bredt udvalg af kanaler, og der er også noget for din smag. Alle kanaler er selvfølgelig digitale, og mange er i HD.
Med en tv-pakke fra YouSee får du også adgang til at kunne se kanaler (ikke TV 2) på din pc, tablet eller mobil. Du kan bruge YouSees app ’YouSee Tv & Film’. Du kan se de fleste af de kanaler, du har i din tv-pakke.

TV 2 PLAY

I AF86 har vi lavet en aftale med TV 2, der giver vores medlemmer en stærk pris på TV 2 Play.

På TV 2 Play får du adgang til snigpremierer og mere end 10.000 timers underholdning, der hele tiden bliver opdateret med nyt indhold fra alle TV 2's kanaler.

TV 2 Play fås til 69,00 kr. pr. md., og du bestiller det evd at sende os en e-mail på af86@af86.dk med navn, adresse og mail, så sørger vi for resten.