Nyheder fra AF86

Ekstrakanaler.jpg

Vigtig information om din tv-pakke

YouSee har nu opsagt sin aftale med Discovery Networks. Se hvad der sker med tv-pakkerne fra 1. januar 2020.

SV.jpg

Her er den nye vært på Premier League

Fredag starter en ny sæson af Premier League – og du kan se halvdelen af alle kampene i Premier League på YouSee-kanalen Xee, som alle har i grundpakken. Her fortæller den nye vært, Signe Vadgaard, hvad hun mener, man især kan glæde sig til i den kommende sæson.

03 I er glade for jeres antenneforening.jpg

I er glade for jeres antenneforening

Først på året svarede næsten 1.000 medlemmer på et spørgeskema fra AF86. Resultatet viser, at I er godt tilfredse med foreningen.

wee fodbold.jpg

Premier League rykker til Xee

YouSees egen tv-kanal, Xee, viser halvdelen af alle kampe fra Premier League. Kanalen kan ses i grundpakken.

græsk strand.jpg

Tag din tv-pakke med på ferie

Der er ingen grund til at gå glip af eksempelvis Tour de France. Med app'en 'YouSee Tv & Film' tager du både tv-kanaler og streamingtjenester med på ferie.

Næste
Side 1 af 7