OPDATERET 
Der vil ikke være betydningsfulde landskampe på Discoverys kanaler i hele 2020. Det står klart efter landsholdet kvalificerede sig til EM med det uafgjorte resultat i Irland forleden. Det skriver recordere.dk.
I følge UEFA indledes kvalifikationen til VM i Qatar i marts 2021 og slutter et år senere. VM i Qatar afvikles i november-december 2022.
Såfremt der ikke er fundet en løsning på tv-konflikten inden da vil youSees kunder dog gå glip af Danmarks venskabskampe og eventuelle kampe i Nations Cup. 

Sommerens EM-slutrunde, herunder Danmarks tre kampe i Parken, vises på DR og 3+. 

----------

Konflikten mellem youSee og Discovery Networks betyder, at kanaler som Kanal 5, Kanal 4 og 6'eren ikke vil være at finde i tv-pakkerne eller i bland selv-universet fra 1. januar 2020.

Der har været talt meget om, at man ikke længere ville kunne se landsholdet spille, men det vil - med mindre der kommer en løsning inden -først ske fra efteråret 2020, hvor landsholdet efter planen indleder kvalifikationen frem mod VM i Qatar i 2022. 

For at kunne give et overblik over sportsrettighederne har youSee sammensat en folder, der viser, hvilke kanaler, der fremover viser hvad.

Også på hjemmesiden www.digitalt.tv kan man se en oversigt over rettighederne.