Det betyder, at der vil være ændringer i Grundpakken, Mellempakken samt Fuldpakken. YouSee fortæller, at ændringer sker på baggrund af specifikke ønsker fra kunderne. For de tre pakker betyder det, at:

  • Grundpakken udvides, så alle kunder får TV2 News og TV3 Puls. Desuden har Viacom valgt at lukke kanalen Paramount Network, så den udgår derfor af pakken.

  • Mellempakken udvides, så alle kunder får tilføjet tre børnekanaler fra Nickelodeon - Nickelodeon, Nicktoons og Nick Jr, der giver adgang til populære komedieserier, tegnefilm og pædagogisk indhold til mindre børn.

  • Fuldpakken udvides, så alle kunder får adgang til streamingtjenesten Viaplay samt to nye tv-kanaler fra Paramount+ - Paramount+ Movies og Paramount+ Series. Kunderne har samtidig adgang til hele den nye Paramount+ tjeneste, der blev lanceret i Danmark i marts. Derudover fjernes C More-kanalerne fra Fuldpakken.

YouSee er i gang med at sende breve eller e-mail til kunder med Fuldpakken. Så har du Fuldpakke modtager du derigennem information til aktivering af Viaplay-appen. Forudsætningen herfor er, at YouSee har dine kontaktdetaljer. Det har de, hvis du har et individuelt kundeforhold med YouSee eller med dit Nem-ID har oprettet et YouSee log-in. Har du ikke et YouSee log-in kan du oprette det her. Hvis YouSee har dine kontaktdetaljer, men du alligevel ikke har modtaget brev eller e-mail (kun kunder med Fuldpakke), så kontakt YouSee kundeservice på telefon: 7070 4040.

Udover ændringer i TV-pakkerne vil YouSee’s tv-løsninger stige i pris fra den 1. januar 2022. Det kan du læse mere om her.

I AF86 stiger priserne dog først fra 1. februar.