Discovery skyder i dag en Dplay Sport kampagne i gang og kommer med et alternativ til de danske sportsfans.

Discovery tilbyder nu streamingtjenesten Dplay til 99,95 kr. per måned de næste seks måneder. Dermed kan man få adgang til sportsbegivenheder, 11 livekanaler og en masse god underholdning. 

Med Dplay Sport får du blandt andet adgang til landsholdets kvalifikationskampe fra efteråret 2020 - med mindre der inden da er fundet en løsning på konflikten eller sket et politisk indgreb. 

Landsholdets kampe kan ses året ud på Kanal 5, mens EM-slutrunden til sommer vises på DR og TV 2. 

Desuden giver Dplay adgang til visse kampe i 3F Superligaen, Europa League, OL, Grand slam-tennis, de største internationale cykelløb og motorsport som Le Mans og Formel E. Abonnementet giver dig nemlig Discoverys 11 livekanaler som simulcast - dermed får du ikke bare adgang til sport, men også til underholdning og krimiprogrammer.

”Vi har ligesom mange andre stor fokus på den digitale udvikling og på hele tiden at kunne tilbyde det bedste produkt til den skarpeste pris. Derfor går vi i dag i luften med denne kampagne, hvor man får adgang til nogle af de største sportsøjeblikke via vores 11 livekanaler, og oven i det får du samtidig adgang til et kæmpe bibliotek af programmer, der tæller alt lige fra ’Ex on the Beach’ og ’Profil af en morder’ til ’Gold Rush’ og ’Deadliest Catch’ ”, siger Christian Kemp, direktør hos Discovery Networks Danmark og fortsætter:

”Dplay er i dag Nordens hurtigst voksende streamingtjeneste, og med vores Dplay Sport kampagne ønsker vi blandt andet at gøre vores sportsrettigheder så synlige og tilgængelige for så mange danskere som muligt. Vi håber samtidig, at dette tilbud kan være et godt alternativ til de, der mister adgangen til vores kanaler 1. januar.”

Eksisterende Dplay Sport kunder får automatisk sat deres pris ned til 99,95 kr./md. de næste seks måneder, mens de Dplay kunder, der i dag ikke har adgang til sportskanalerne, får tilbud om at tilgå kampagnetilbuddet på Dplay Sport.

Dplay er Discoverys streamingtjeneste, der samler indhold fra en række kanaler. Her kan du se programmer fra Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og 2, TLC, ID og Animal Planet, ligesom du kan se alle kanaler live som simulcast.

For en komplet liste over Discovery Networks Danmarks sportsrettigheder i 2020 se her.

Dplay Sport kampagnetilbuddet kort fortalt:

14 dages gratis adgang

6 måneder til kun 99,95/md – derefter normalpris 179.-

Ingen binding